sofiaaerikssonn

Middag

Kyckling och pommes var en standard rätt för oss som vi åt i Turkiet. De var otroligt duktiga på att tillaga kyckling så det är ett tips om ni åker till Turkiet. Vi var väldigt tveksamma i början med att äta kyckling utomlands men det var absolut ingen fara då de har strikta regler när det gäller matlagning.

9:ornas bal

Såhär såg jag ut på min bal som var på skolan för alla som slutade 9an. Ett ögonblick man längtat efter sen man började högstadiet och nu är grundskolan färdig. Till hösten väntar gymnasiet och jag längtar!

Helgen

Helgen har spenderats med Mathilda i min familjs husvagn som vi har i Grebbestad. En helg med mycket sol, bad, italiensk glass, pw's, vänner och god mat. Lyckad helg!

Fjällbacka

Blev en tripp till Fjällbacka med Mathilda och mina föräldrar för att mysa runt och sedan käka lunch. Grillspett med klyftpotatis och tsatsiki stod på menyn.

Hotel Narcia Resort

Hotel Narcia Resort hette hotellet vi bodde på. Ett 5-stjärnigt hotell som låg nära stranden och lite utanför själva staden Side. Jag och Caroline hade turen att få ett av de finaste rummen som låg på högsta våningen (näst längst till vänster var vårt rum). Hotellet översteg våra förväntningar otroligt mycket!

Turkiet

Jag och min bästavän Caroline åkte på en resa i somras till Side i Turkiet. En resa som skapade tusentalsminnen, nya vänner och nya erfarenheter. Livets vecka.

 

 

Omstart

Efter ett långt uppehåll har jag fått tillbaka suget efter bloggandet. Allting är raderat och nu blir det en riktig omstart. Hoppas ni är lika taggade som jag är!

Upp