sofiaaerikssonn

Liseberg

Förra söndagen spenderade jag dagen med familj, pojkvän och kusiner på Liseberg. Vi hade tagit med allt som hör till regnväder och inget utav det kom till användning, det var en perfekt dag med lite köer. Fick äntligen åkt Helix och ja, den uppnåde mina höga förväntningar. Spela på hjul är en standard och den här gången fick vi med oss en maraboustjärnvinst och massa små chokladvinster. Mysig dag! 

Sverige - Skottland

Igårkväll bevittnade jag och tjejerna i laget när Sveriges damlandslag blev klara för VM i Kanada nästa sommar. Underbar kväll på gamla Ullevi!

Händelserik vecka

Denna vecka har varit fullspäckad med massor av olika saker i skolan och utanför. 45 stycken amerikaner kom till vår skola på måndagen-onsdagen för att göra en show med oss. Ett nummer med dans, sång och teater skulle vi lära oss på 3 dagar. Intensivt var bara förnamnet! Dock sträckte jag ljumsken på träningen i måndags så jag kunde inte vara med de två andra dagarna. Har inte kunnat träna på grund av det heller. När jag vaknade upp på fredagen hade jag dragit på mig en förkylning och efter skolan hade jag fått feber så det blev ingen match för mig den dagen. Idag mår jag lite bättre men får kurera mig tills imorgon då Marcus konfirmerar sig! :)

Rullar

Har hunnit med mycket den senaste veckan utöver skolan. Tränat tre dagar, åkte en sväng till Överby, käkat pizza med Marcus, Isabell och Elin, varit ledare på VIF's fotbollsskola för småbarn med Maja och pluggat. I helgen är det match på lördag och söndag med både a-lag och u-lag. Livet rullar på helt enkelt!

Upp