sofiaaerikssonn

Plugg

Utsikten första dagen var fin.

Efter en vecka fylld med alltför många prov är helgen äntligen här men njutningen blir inte långvarig för det måste pluggas till ännu flera prov som ska skrivas till veckan. Utöver det har fotbollen fått mig att tänka på annat och humöret blir ju inte sämre utav att ha beställt nya fotbollsskor! 

Trysil

Näst sista dagen på skidsemestern spenderades i Trysil, Norge med skidåkning i det soliga vädret. Efter att inte ha sett solen på hela lovet var den otroligt uppskattad! Hemkommen med två röda solbrända kinder summerar jag dagen som lyckad!

 

Sälen

Sportlovet har spenderats i Sälen, Tandådalen med familj, pojkvän och kusiner. Dagar fyllda med skidåkning, varmchoklad, afterski och mycket skratt så är jag nu uppladdad för två intensiva veckor i skolan med lite för många prov!

Sjuk

Det har ekat tomt här under en period och min ursäkt är att jag har dragit på mig en rejäl förkylning. Har spenderat flera dagar hemma från skolan och är fortfarande inte bra. Börjar känna mig rejält rastlös eftersom jag inte kan spela fotboll och gymma. Hoppas jag blir frisk till nästa veckas sportlov för då är det skidåkning som gäller!

 

Upp