sofiaaerikssonn

Sol

Dagen till ära lyser solen och värmen får mer än gärna komma hit!

Enkät

Jag håller på med ett skolarbete och det skulle vara hjälpsamt ifall du kan ägna dig några sekunder åt att svara på min enkät om sociala medier!

Klicka HÄR

Lidköping

Bellman får stå för dagens bild <3

Bloggen har ekat tom under veckan men livet har kommit i mellan. I stort sett har det varit en vanlig vecka med skola, fotboll, sommarjobbsletande och övningskörningar.

Idag ska jag åka till Lidköping för att spela sista DM matchen mot Råda och morgondagen kommer bestå av fotbollsmatcher men från läktaren istället.

Lördag

Det är lördag och solen lyser. Mycket plugg är undangjort och fokuset ligger på att skriva klart CV:t. Kvällen spenderas hemma hos Louise och Ellinor med 18årsfirande och finalen i melodifestivalen. En helg utan fotboll helt enkelt.

Sjuk igen

följ min we♥it

Har blivit sjuk för andra gången nu på en månad och nu börjar jag bli trött på alla dessa förkylningar. Har varit förkyld hela helgen men åkte till skolan igår ändå och gjorde juridikprovet men efter provet var alla krafterna borta så jag åkte hem och hemma är jag idag också. 

Vill verkligen bli frisk nu för jag har mängder av prov och årets första DM match ska spelas på söndag!

Polo Ralph Lauren

Som de flesta har sett har Nelly fått in Polo Ralph Lauren kläder (äntligen!!) och dessa plagg hade suttit fint i vårgarderoben.

Kabelstickad tröja HÄR | Rutig skjorta HÄR | Ljusblå skjorta HÄR | Marinblå klänning HÄR | Rosa piké HÄR | Vit piké HÄR

Upp