sofiaaerikssonn

Kategori: Livet

Nedräkning

Äntligen är alla nationella prov avbockade och nu återstår endast några inlämningar och redovisningar. Ett av tre år på gymnasiet är snart avklarat och sommarlovet är välkommet!

Stockholms helgen

Som ni läste i inlägget under var jag i Stockholm under en helg med tre tjejer där vi endast skulle njuta och komma iväg från vardagem. På dagarna åt vi gott och trängdes i affärerna där det fick följa med välbehövliga kläder. En annan sak som stod på våran måste lista var ju självklart att ta kort i Kungsträdgården bland de fina körsbärsträden!

På lördagskvällen åkte vi till Globen där Alesso hade sin konsert och oj va bra han var! Riktigt häftigt att uppleva och roligt att få höra hans nya låtar som är grymma! 

Stockholm

Har haft livets helg i Stockholm med fina vänner där Alesso var årets höjdpunkt. Magi.

Tisdag

 

Nu är det hektiska veckor för nu fylls dagarna med plugg och prov i mängder. Skönt att serien i fotbollen snart drar igång så man kan få känna bra känslor!

Sol

Dagen till ära lyser solen och värmen får mer än gärna komma hit!

Enkät

Jag håller på med ett skolarbete och det skulle vara hjälpsamt ifall du kan ägna dig några sekunder åt att svara på min enkät om sociala medier!

Klicka HÄR

Lidköping

Bellman får stå för dagens bild <3

Bloggen har ekat tom under veckan men livet har kommit i mellan. I stort sett har det varit en vanlig vecka med skola, fotboll, sommarjobbsletande och övningskörningar.

Idag ska jag åka till Lidköping för att spela sista DM matchen mot Råda och morgondagen kommer bestå av fotbollsmatcher men från läktaren istället.

Lördag

Det är lördag och solen lyser. Mycket plugg är undangjort och fokuset ligger på att skriva klart CV:t. Kvällen spenderas hemma hos Louise och Ellinor med 18årsfirande och finalen i melodifestivalen. En helg utan fotboll helt enkelt.

Sjuk igen

följ min we♥it

Har blivit sjuk för andra gången nu på en månad och nu börjar jag bli trött på alla dessa förkylningar. Har varit förkyld hela helgen men åkte till skolan igår ändå och gjorde juridikprovet men efter provet var alla krafterna borta så jag åkte hem och hemma är jag idag också. 

Vill verkligen bli frisk nu för jag har mängder av prov och årets första DM match ska spelas på söndag!

Plugg

Utsikten första dagen var fin.

Efter en vecka fylld med alltför många prov är helgen äntligen här men njutningen blir inte långvarig för det måste pluggas till ännu flera prov som ska skrivas till veckan. Utöver det har fotbollen fått mig att tänka på annat och humöret blir ju inte sämre utav att ha beställt nya fotbollsskor! 

Trysil

Näst sista dagen på skidsemestern spenderades i Trysil, Norge med skidåkning i det soliga vädret. Efter att inte ha sett solen på hela lovet var den otroligt uppskattad! Hemkommen med två röda solbrända kinder summerar jag dagen som lyckad!