sofiaaerikssonn

Trysil

Näst sista dagen på skidsemestern spenderades i Trysil, Norge med skidåkning i det soliga vädret. Efter att inte ha sett solen på hela lovet var den otroligt uppskattad! Hemkommen med två röda solbrända kinder summerar jag dagen som lyckad!

 

Sälen

Sportlovet har spenderats i Sälen, Tandådalen med familj, pojkvän och kusiner. Dagar fyllda med skidåkning, varmchoklad, afterski och mycket skratt så är jag nu uppladdad för två intensiva veckor i skolan med lite för många prov!

Sjuk

Det har ekat tomt här under en period och min ursäkt är att jag har dragit på mig en rejäl förkylning. Har spenderat flera dagar hemma från skolan och är fortfarande inte bra. Börjar känna mig rejält rastlös eftersom jag inte kan spela fotboll och gymma. Hoppas jag blir frisk till nästa veckas sportlov för då är det skidåkning som gäller!

 

Onsdag

Sitter i skolan och fördriver tiden med övning på mitt tal som ska redovisas om en stund. Slutar vid tre och ska efteråt bege mig till Överby och efter det står det fotbollsträning på schemat som i princip alla andra dagar! :)

Lycka

Hade mer än gärna sprungit runt i tunna kläder i ett varmt land med solbränd hy. Vart är du sol?!

Höjdpunkter

Åkte till Sälen på sportlovet med familj och nära vänner. Hade en fantastisk rolig vecka!

Helgen efter bar det av till Stockholm med Emelie och Ellen för att få uppleva ren magi. Avicii ♥

Började spela för Vänersborgs IF. Förutom långväga matcher blev det mycket lagfester under säsongen.

Spenderade stor del av det soliga påsklovet i Borås hos Mathilda.

Firade många födelsedagar i maj. Jag, Ellen och Marcus fyllde 16 år.

Avslutade grundskolan med bal.

Ett välförtjänt sommarlov var kommen och den absolut sista dagen som klasskamrater. 9C ♥

Fick mitt första sommarjobb på dagis och direkt efter åkte jag och Caroline till Turkiet helt ensamna. Livets vecka!

Familjen och Marcus åkte ner till Skåne för att njuta av fantastiska dagar hos mina kusiner.

Mathilda kom ut till Grebbestad under en helg och dagarna spenderades på allra bästa sätt.

Laget bevittnade när Sveriges damlandslag gick till VM i Kanada.

Åkte en weekend till Köpenhamn och Malmö med familj, vänner och pojkvän.

 

Andra minnesvärda saker under året: Börjat gymnasiet, börjat övningsköra, många visiter till Göteborg, Liseberg, klassresa till Sparreviken, besökt Ellos enorma lager och massa annat.

Sammfattningsvis har året bjudit på många bra och dåliga saker, framförallt bra. Ser framemot ett nytt lärorikt år!

Dan före dopparedan

Min fina vän som fyllde 18 för några dagar sen ♥

Det senaste har det varit fullt upp med allt som ska vara klart innan jul och nu är det endast en ynka dag kvar! Tiden flyger iväg.

Flera visiter på Överby, studiebesök på Ellos & Ullared, julavslutning, träningar, fotbollscup, bakat och massa andra saker har fyllt ut min vardag.

Med endast 7 skoldagar kvar händer det mycket roliga saker i skolan. Höjdpunkten sker nästa onsdag då bussen rullar mot Borås för en visit bakom kulisserna på Ellos, Josefssons och La Reodutte. Sedan åker vi till Ullared för en rundvisning hur företaget har byggts upp osv.. Självklart ska vi fajtas med alla tanter för att fixa de sista julklapparna!

Önskelista

Har fått lite frågor om vad jag önskar mig i julklapp och om jag kan tipsa om saker till pojk/flickvän, sakerna ovan passar till flickvän/syster!

Nike springtröja, Gant tröja, någon res till t.ex New York, London, Barcelona eller solsemester, Marlene Birger skal, Ralph Lauren skjorta, Clean parfymer, Barbour jacka, pengar, Edblad armband, halsband och örhängen! 

Något utav detta hade suttit fint! :D